آنچه که باید در مورد جراحی پروتز سینه بدانیم
یکی از شایعترین عملهای جراحی زیبایی، جراحی پروتز سینه در بانوان است. تصور بسیاری از ن این است که سینههای بسیار کوچکی دارند یا اینکه سینه هایشان اندازه، شکل نامتوازن یا غیر جذاب دارد که در اکثر موارد رجوع به جراحی پروتز سینه راه درمان آن است.
بعضی از خانمها پس از سن بلوغ سینه هایشان کاملا رشد نکرده یا بعد از حاملگی یا تغییرات وزن، افزایش وزن به میزان قابل توجهی دستخوش تغییرات شده است. بهبود شکل و تناسب اندام شما به وسیله روشهای مختلف جراحی پلاستیک خصوصا جراحی پروتز سینه، باعث افزایش اعتماد به نفس، احساس نگی و زیبایی توام با تناسب شده و نیز باعث تغییر در نگرش دیگران نسبت به شما میشود.
بر طبق مطالعات انجام شده میزان رضایت بیماران بعد از انجام عمل پروتز سینه بسیار بالا میباشد و انجام جراحی پروتز سینه علاوه بر افزایش اعتماد به نفس فرد، باعث بهبود روابط شویی وی نیز شده است. همه ساله تعداد زیادی از ن در سرتاسر دنیا، عمل جراحی پروتز سینه را انجام میدهند و در واقع جراحی پروتز سینه شایعترین عمل جراحی زیبایی بر روی ها میباشد.
جراحی پروتز سینه (بزرگ کردن سینه با استفاده از پروتز سینه) فرآیندی است که شامل ۴ مرحله میباشد:
بایستی مشارکت بین بیمار و جراح، در انتخاب پروتز سینه مراقبتهای بعد از عمل ایجاد شود. جراح پروتز سینه و بیمار باید به این درک متقابل برسند که سایز و نوع پروتز صرفا بر اساس تمایل و خواسته بیمار انتخاب نمیشود، بلکه در این انتخاب عواملی نظیر ابعاد و خصوصیات بافتی آن نیز دخالت دارند. بیمار بایستی متوجه محدودیتهای پوشش بافتی خود باشد و اینکه انتخاب پروتز سینه مستم در نظر گرفتن مشکل و توپوگرافی دارد.
یک نکته کلیدی که در جلسه مشاوره اولیه باید به آن توجه شود، آن است که مشخص شود آیا بیمار انتظارات واقع گرایانه از عمل جراحی پروتز سینه دارد یا خیر.
ماده پر کننده پروتزها از جنس سیلی است، سیلی جز عناصری است که در طبیعت موجود است. در مورد بیماریزایی پروتزهای سینه سیلیی تحقیقات بسیاری انجام شده و در حال حاضر هیچ مدرکی بر اینکه پروتزهای سیلیی سینه موجب افزایش بیماریهای خود ایمنی یا سرطان سینه میشود وجود ندارد.
پوشش تمام پروتزها از جنس سیلی است. اما مادهی پر کنندهی موجود میتواند از مواد مختلف مانندآب نمک، ژل سیلی خالص که خود به دو دسته ژل ساده و ژل منسجم تقسیم میشود باشد. پروتز ژل سیلی استاندارد بیش از انواع پروتزها همان احساس سینه طبیعی را ایجاد میکند. ژل شکر و نمک (هیدروژل) و روغن سویا (تری لوسنت) که به تازگی کشف شده اند تا بررسیهای بیشتر در مورد ایمنی آنها، بکار نمیروند.
شکلهای مختلفی از پروتز سینه وجود دارد. بیشترین نوع پروتزی که فعلاً مورد استفاده قرار میگیرند، گرد بوده و قوام بیشتر پروتزهای سینه گرد معمولاً شبیه به یک ژل چسبنده و ضخیم میباشند. نوع دیگر پروتزها بصورت اشکی میباشد و مشابه نیم رخ سینههای طبیعی میباشد. این نوع پروتزها به جای اینکه پهن باشند کمی بلندتر هستند و در قسمت پایین پرتر میباشند و در مقایسه با پروتزهای گرد به سینه ها، ظاهری مدورتر و گردتر میدهد.
در عمل جراحی بزرگ کردن سینه یک پاکت در پشت عضله و یا بافت سینه ایجاد میشود که پروتز سینه در آن جای خواهد گرفت.
برشهای لازم برای جراحی شامل سه نوع است در برش زیر سینهای در قسمت زیرین سینه حدود ۳ تا ۵ سانتی متر برش زده میشود و به دلیل پنهان شدن جای برش و دسترسی بیشتر به فضای سینه متداولترین نوع برش است و موقعیت قرار گرفتن پروتز سینه درون پاکت دقیقا کنترل میشود.
برش دیگر نزدیک پوست تیره نوک سینه یا هاله میباشد که در دور لبهی آن ایجاد میشود. اشکال این برش این است که توسط هیچ، چین پوستی مخفی نمیشود و جای زخم ایجاد شده ممکن است در شیر دادن اختلال ایجاد کند.
برش دیگر روی یکی از خطوط چین زیر بغل ایجاد میشود؛ این برش کمتر استفاده میشود، چون پیدا کردن مکان مناسب برای پروتز سینه در بعضی بیماران سختتر است و اگر در آینده مشکلی بوجود آید یک برش اضافی و دیگر روی سینه ممکن است نیاز پیدا شود.
جراحی پروتز سینه، جزو جراحیهای زیبایی به شمار میروند و به طور کلی هزینه پروتز سینه را فرد باید به طور آزاد پرداخت نماید. از این رو هزینه تمام شده جراحی پروتز سینه برای نسبت به باقی جراحیها به نسبت بالاتر است.
هزینه پروتز سینه همچنین به نوع پروتز سینه و جنس آن شرکت تولید کننده پروتز سینه و نیز نوع مواد پرکننده نیز وابسته است. پروتز سینه به دو منظور انجام میشود. یکی افرادی که تنها به منظور زیبایی بیشتر و تناسب اندام برای جراحی پروتز سینه اقدام میکنند؛ و دیگری افرادی که به علت درمان و جراحی سرطان سینه، بافت سینه خود را از دست داده باشند.
پروتزهایی که در جراحی پروتز سینه استفاده میگردد بر اساس جنس مواد پرکننده، شکل و میزان برجستگی به انواع گوناگونی تقسیم بندی میشوند و انتخاب نوع پروتز سینه به نظر فرد و جراح سینه بستگی خواهد داشت.
پروتز سینه بر اساس جنس مادهی دورنی به دو دسته پروتز سالینی یا آب نمکی یا پروتز سیلیی تقسیم میشوند. جنس پوستهی کلیه پروتزهای سینه سیلی میباشد.
نوع پروتز سینه که قرار است برای بیمار استفاده شود:
پروتز سینه و شیردهی
طبق آمار بیش از نیمی از بیماران قبل از بچهدار شدن عمل شدهاند و بیشتر آنان هیچ مشکلی در شیردهی پس از جراحی نداشتهاند، چون برشی که استفاده میشود کوچک بوده و نهایت تلاش جراح پروتز سینه اینست که میزان به هم ریختگی غدههای شیری اطراف نیپل را به حداقل برساند. پروتز سینه که در زیربافت سینه موثر در شیر دهی قرار میگیرد و به هیچ عنوان آسیبی به تغذیه کودک نخواهد رساند.
درباره این سایت